taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
accident cluj ambulanta dej rasturnat

Accident în Cluj, ambulanța de la Dej s-a răsturnat după coliziunea cu un taxi, o tânără rănită grav – VIDEO camera supraveghere

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță de la Dej s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Cluj. Șase persoane au fost rănite, între care una grav.

Potrivit cercetărilor, la puțin timp după ora 2, o ambulanță condusă de un șofer de 43 de ani din Dej, ajunsă în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. A fost lovită de un taxi, care circula regulamentar pe culoarea verde, condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca.

accident cluj ambulanta rasturnat dej

Au intervenit două autospeciale ale pompierilor și cinci ambulanțe SMURD și SAJ. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o ambulanță răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta blocat în interiorul acesteia și un alt autoturism avariat, în care erau captive alte două persoane.

accident cluj pompieri rasturnat

Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane și au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistența medicală de urgență.

accident cluj taxi

Au fost consultate de către echipajele medicale șase persoane din ambele autovehicule, între care o tânără de 19 ani din taxi, rănită grav și alte cinci persoane, rănite ușor.

In ambulanța de la Dej se aflau patru persoane, între care un pacient, medicul, asistentul medical și conducătorul auto.

Ambulanța se deplasase la Cluj cu o pacientă, iar accidentul s-a produs când se reîntorcea la Dej, cu o pacientă de 79 de ani din Gherla.

video în continuare

foto principală: Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(0)

Lasă un răspuns