angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

accident cluj politie pompieri

Accident grav în Cluj, o femeie a murit după ce a fost lovită de două mașini – VIDEO

theodor paleologu alegeri presedinte 2019 pmp
O femeie și-a pierdut viața luni dimineața la Cluj-Napoca, după ce a fost surprinsă de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. După impact, femeia a fost lovită de încă un autovehicul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5.50 pe strada Corneliu Coposu. Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprinsă și accidentată de un autovehicul, condus de un bărbat de 35 de ani, din Florești, care circula înspre gară.

accident cluj politie pompieri

După impact, victima ar fi fost proiectată pe sensul opus, unde ar fi fost acroșată de un alt autovehicul condus de un bărbat, de 36 de ani, din Băișoara.

După impact, mașina condusă de șoferul din Florești a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe aceeași direcție de mers, înspre gară, pe prima banda de circulație.

La locul evenimentului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare ale ISU Cluj și o ambulanță, iar medicii au constatat decesul femeii.

accident cluj ambulanta politie mortal pieton

Conducătorii auto implicați au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Statisticile arată că traversarea neregulamentară este cauza principală a producerii accidentelor rutiere în Cluj-Napoca.

video în continuare

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns