taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident gherla masina copac zid camin batrani zana buna dejului

Accident: doua masini s-au tamponat in intersectie. Una a fost proiectata intr-un camin de batrani – VIDEO

ACTUALIZAT Doua masini au fost implicate intr-un accident produs sambata dimineata pe strada Dejului din Gherla. Din primele informatii, o soferita care se afla la volanul unui Volkswagen inmatriculat in Bucuresti si care iesea de pe un drum secundar, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei masini care circula pe soseaua principala, dinspre Bunesti spre Gherla.

Cele doua masini au intrat in coliziune, una dintre ele, o Skoda, fiind proiectata intr-un copac, pe care l-a pus la pamant si apoi in zidul unui camin de batrani.

In urma impactului nu s-au inregistrat victime, doar pagube materiale.

ACTUALIZARE

În jurul orei 11:30, o femeie în vârstă de 54 de ani din Gherla, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, la intersecția cu strada Dejului, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu s-a asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat în afara părții carosabile, intrând în gardul unui imobil din zonă. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un cititor Gherla Info a inregistrat cateva imagini video la cateva momente dupa producerea impactului.

accident volkswagen gherla

sus(4)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns