mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident dej masina sant pompieri

Accident la Dej, un șofer a ajuns în șanț

Un apel la 112 a anunțat miercuri dimineața în jurul orei 10 un accident rutier produs la ieșirea din Dej spre Cuzdrioara, pe strada Bistriței.

Din primele informații, un bărbat a fost rănit după ce un autoturism a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. La locul evenimentului a intervenit un echipaj de pompieri și unul de ambulanță.

Bărbatul implicat în accident nu a necesitat acordarea asistenței medicale de urgență.

Potrivit poliției, a fost vorba despre un șofer de 60 de ani din Dej care nu ar fi acordat prioritate unui alt autovehicul, condus de un bărbat de 73 de ani, din Cuzdrioara.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest și s-a constatat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice.

foto: someseanul.ro

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns