mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident autostrada a2 calarasi

Accident cu zeci de răniţi, morţi şi 29 de maşini implicate pe autostrada A2, pe o ceaţă deasă – VIDEO

Peste 100 salvatori au intervenit sambata la un accident rutier produs pe Autostrada A2, în care au fost implicate 29 mașini, dintre care doua microbuze care transportau persoane și un camion.

Evenimentul s-a produs in jurul orei 8.30 in judetul Calarasi. În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei victime au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul. Persoanele care acuzau afecțiuni medicale au fost transportate de urgență la Spitalul din Lehliu și la unități medicale specializate din București.

accident autostrada a2 calarasi romania lant car crash chain calarasi

foto: Facebook/Daniela

Au intervenit echipaje de la ISU Bucuresti, București-Ilfov, Ialomița și Constanța. Totodată, au fost prealertate spitalele care dețin unități de primiri urgențe din București, pentru a fi în măsură să primească răniții.

accident autostrada a2 calarasi

La fața locului au acționat aproape 100 de pompieri și noua medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca și Unitățile de Primiri Urgențe Călărași și Ialomița, fiind implicate 12 echipaje de prim ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, trei pentru descarcerare, un spital mobil, cinci autospeciale de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor și 10 ambulanțe ale Serviciilor de Ambulanţă din județele Ialomița, Călărași, Constanța și București-Ilfov. De asemenea, la locul accidentului au intervenit și polițiștii rutieri pentru asigurarea accesului echipelor de intervenție.

Intervenția de urgență a fost realizată în sistem integrat fiind demarate procedurilor specifice situaţiilor de accidente cu victime multiple. Acțiunile salvatorilor s-au derulat în condiții dificile, având în vedere condițiile meteorologice de ceață densă și vizibilitate redusa.

Accidentul s-a produs pe o ceata deasa. Politia a inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

video: imagini amator de la locul accidentului

sus(0)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns