hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

politia accident

Accident cu trei morţi în Cluj, dupa ce o maşină a pătruns pe contrasens – VIDEO

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri, 3 iunie, in jurul orei 13, pe DN1E60, intre localitatile Copaceni si Tureni.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direc ia Cluj-Napoca – Turda, pe raza comunei Tureni, în afara localită ii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum şi a unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Copăceni, pasager în autoturism.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 15.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns