revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident gherla volkswagen

Accident cu trei mașini în intersecție lângă liceul Ana Ipătescu – VIDEO

Un eveniment rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13.20, pe strada 1 Decembrie 1918 din Gherla, în apropiere de liceul Ana Ipătescu.

Din primele informații, un autovehicul marca BMW a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, care la rândul său ar fi fost proiectat într-un al treilea vehicul, un Opel.

accident gherla strada 1 decembrie 1918 wolkswagen opel

Șoferii și pasagerii din cele trei mașini au scăpat teferi, dar autovehiculele au fost avariate.

accident gherla bmw

La locul accidentului a intervenit un echipaj de poliție.

Accidentul s-a produs ca urmarea a neacordării de prioritate de către unul dintre șoferi. Mașina BMW circula de pe strada Theodor Speranția spre șoseaua principală, iar la ieșirea în intersecție a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen, care circula dinspre centru spre strada Clujului. În urma impactului, acesta ar fi fost proiectat spre sensul opus, unde a intrat în coliziune cu mașina Opel.

Circulația auto în zonă a fost paralizată timp de aproximativ o jumătate de oră, până ce mașinile lovite au fost trase pe margine.

video în continuare

sus(13)jos(61)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. După chioșcul de la Petru Maior, acuma a făcut praf și doua mașini. Nu crede nimeni ca șoferul acesta are o mica problema cu volanul :))?

  sus(42)sus(0)
 2. ... doar un laş taie calea unor pietoni, biciclişti, motociclişti sau vehicole mai mici ca a lui... de era un TIR, nu intra...

  ei, şi poliţia...

  sus(40)sus(0)
 3. Nebun cu acte in regula. Intr-o tara civilizata ii era suspendat dreptul de a conduce pe 10 ani.

  sus(24)sus(0)

Lasă un răspuns