taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
accident dej

Accident cu trei mașini în Dej, două persoane rănite, impactul pe camera de supraveghere – VIDEO

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs duminică după-amiază la Dej.

Evenimentul a avut loc la intersectia străzii 1 Mai cu varianta ocolitoare (Ion Pop Reteganul). In urma impactului au rezultat două victime. Din primele informații, una a fost rănită ușor, iar alta posibil cu fracturi, dar ambele persoane erau conștiente și în stare stabilă.

A intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej și  un echipaj medical SMURD.

Din constatările polițiștilor, accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate.

accident dej ford

accident dej ford

ACTUALIZARE

In jurul orei 14,50, un conducator auto de 65 ani din Cluj-Napoca conducea un autoturism Ford Focus pe strada 1 Mai, dinspre Cluj-Napoca spre Dej, iar la intersecția cu str. Ion Pop Reteganul a efectuat virajul la stânga spre str. 1 Mai, respectiv spre centrul municipiului, ocazie cu care nu a acordat prioritate autoturismului marca Volkswagen Bora de culoare albastră, condus de un tânăr de 21 ani din Dej, care circula din sens opus pe Ion Pop Reteganul, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, Fordul Focus a fost proiectat în alt autoturism Ford, care era condus de un bărbat de 40 ani din Dej dinspre str. 1 Mai spre I.P.Reteganul.

Ambele victime erau pasagere spate în mașina Ford Focus. Niciun sofer nu se afla sub influența alcoolului. Ambele victime sunt femei din Cluj-Napoca, una de 64 ani iar cealaltă de 62 ani.

video în continuare – camera supraveghere

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns