taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident cluj horea

Accident cu tineri din Gherla și Dej în Cluj – FOTO

Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje de ambulanță au fost alertate în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 4.50.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit patru autoturisme puternic avariate. Patru tineri implicați în accident, doi bărbați și două femei, au fost consultați de echipajele medicale, dintre care doar o tânără de 18 ani a fost transportată la spital de către o ambulanță.

accident cluj horea

accident cluj horea

Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 31 ani din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca BMW pe strada Horea spre gară, din cauza vitezei excesive și a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu patru autovehicule parcate pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei tineri pasageri din BMW, de 20, 20 și 21 ani, din Dej, Gherla și Cuzdrioara.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în erul expirat.

sus(1)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns