mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident cluj politie

Accident cu șapte mașini la Cluj – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule a avut loc miercuri seara în jurul orei 20,30 pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Din primele informații, o persoană a fost rănită.

Au intervenit echipaje medicale, iar polițiștii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Din constatări a rezultat că au fost avariate doar cinci autovehicule, dintre care trei se aflau în mișcare și două erau parcate.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Alba Iulia, nu s-a asigurat la schimbarea direcției și a intrat in coliziune cu alt autoturism care circula în aceeași direcție, respectiv dinspre cartierul Mărăști spre podul IRA.

O persoană a primit asistență medicală de la un echipaj de Ambulanță, dar nu s-a impus transportul la spital.

video în continuare

 

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns