taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident apahida

Accident cu patru mașini pe centura de la Apahida, trei persoane la spital

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs luni dimineață în jurul orei 9,30 pe centura ocolitoare de la Apahida – Bd. Muncii, în apropiere de benzinăria OMV. Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor și echipaje medicale. Din primele date, trei persoane au suferit leziuni.  Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

O autospecială, două echipaje de Ambulanță și unul SMURD au intervenit la accidentul de pe Varianta de Ocolire Cluj Est.

În momentul sosirii la locul accidentului, pompieri au găsit patru autoturisme avariate și două persoane care întâmpinau dificultăți pentru a ieși din acestea.

accident apahida

foto: Info Trafic jud Cluj

Pompierii au extras cele două persoane, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu le fie agravate posibilele leziuni suferite.

Cele două persoane, respectiv o femeie și un bărbat în jurul vârstei de 60 de ani, au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Echipajele medicale au mai consultat un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele constatări ale polițiștilor, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței în mers.

  • știre în curs de actualizare

accident apahida

sus(28)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns