hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

smurd

Motociclist din Gherla rănit în accident lângă Uriu, în Bistrița-Năsăud

Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier, produs sâmbătă în jurul orei 13, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, în județul Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări efectuate de polițiști din Beclean la fața locului a rezultat faptul că, pe DN17, între localitățile Cristeștii Ciceului și Uriu, un tânăr de 26 de ani, din Gherla, care conducea o motocicletă pe direcția de mers Beclean-Dej, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, acroșându-l.

Autoturismul era condus de o femeie, de 35 de ani, din localitatea Dobric.

La locul accidentului a intervenit un echipj de prim ajutor de la Beclean. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit ușor.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

sus(1)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns