revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
smurd

Motociclist din Gherla rănit în accident lângă Uriu, în Bistrița-Năsăud

Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier, produs sâmbătă în jurul orei 13, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, în județul Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări efectuate de polițiști din Beclean la fața locului a rezultat faptul că, pe DN17, între localitățile Cristeștii Ciceului și Uriu, un tânăr de 26 de ani, din Gherla, care conducea o motocicletă pe direcția de mers Beclean-Dej, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, acroșându-l.

Autoturismul era condus de o femeie, de 35 de ani, din localitatea Dobric.

La locul accidentului a intervenit un echipj de prim ajutor de la Beclean. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit ușor.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

sus(1)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns