angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

accident microbuz capusu mare elevi bacau cluj rasturnat pompieri

Accident, microbuz cu elevi olimpici răsturnat pe șoseaua Cluj-Oradea, la Căpușu Mare, 11 răniți după ce șoferul a adormit – VIDEO

theodor paleologu alegeri presedinte 2019 pmp
11 persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă în jurul orei 16, pe șoseaua Cluj-Oradea, în zona localității Căpușu Mare.

Microbuzul efectua o cursă ocazională cu elevi de la școli din județul Bacău și circula spre Oradea. Este vorba despre câștigătorii fazei județene a Olimpiadei de Biologie, care mergeau la faza națională de la Oradea, care se desfășoară între 21-26 aprilie 2019. Elevii provin de la Școala Gimnazială Nr.10, Colegiul Vrânceanu, Colegiul Alecsandri și Colegiul Grigore Moisil din Onești.

Pe fondul oboselii, șoferul, în bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, ar fi adormit la volan, iar mașina scăpată de sub control a părăsit șoseaua și s-a răsturnat.

accident microbuz elevi bacau capus cluj

Dat fiind numărul mare al răniților, la ora 16,30 s-a activat Planul Roșu de intervenție. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare de la ISU Cluj, două echipaje SMURD cu medici, o autospecială pentru transportul victime multiple, un echipaj SMURD de prim ajutor și patru ambulanțe de la Serviciul Județean Cluj.

accident microbuz elevi bacau capus cluj

Pompierii sosiți la locul a accidentului au efectuat operațiuni de descarcerare pentru a extrage trei persoane blocate în microbuz. În total s-au înregistrat 11 victime, dintre care două erau inconștiente. Patru dintre răniți sunt minori, iar unul în vârstă de 16-17 ani este în stare gravă.

video în continuare – imagini de la locul accidentului

În jurul orei 17, un elicopter SMURD de la Tg. Mureș a sosit la locul accidentului pentru a prelua minorul de 17 ani. Patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. În jurul orei 18, alte persoane au fost transportate la spital la Cluj.

Șoferul nu a putut fi testat de polițiști la fața locului din cauza leziunilor suferite. În urma cercetărilor se va stabili cauza exactă a accidentului.

video – preluarea victimelor cu elicopterul SMURD

sus(0)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns