revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident tren nepos bistrita nasaud

Accident, un tren a lovit o mașină în Bistrița-Năsăud, la Nepos, două persoane decedate – VIDEO

Un accident feroviar s-a produs duminică în jurul orei 12,30 în localitatea Nepos din județul Bistrița-Năsăud.

Din primele informații, un tren în care se aflau în jur de 100 de călători, a surprins și accidentat un autoturism marca Opel, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud. În mașină se aflau două persoane, care au rămas încarcerate.

accident tren nepos bistrita nasaud

accident tren nepos bistrita nasaud

Au intervenit echipaje de descarcarare ale pompierilor de la Năsăud și Bistrița, iar la sosirea acestora,  victimele erau în stop cardiorespirator. Mai multe echiaje medicale SMURD și de ambulanță au efectuat manevre de resuscitare.

O femeie, aflată pe locul din față dreapta, a fost extrasă de urgență de către echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Era în stop cardiorespirator și s-a început aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, după aproximativ o oră, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acesteia.

Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajele de descarcerare au îndepărtat plafonul, stâlpii și portierele pentru a-l putea extrage în vederea predării acestuia către echipajul aparținând Serviciului de medicină legală.

Din verificări a rezultat că la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Nepos, automată, semnalizată cu semnale acustice și luminoase, un autoturism a fost lovit de tren. În urma impactului, autoturismul a fost târât pe calea ferată pe o distanță de aproximativ 150 de metri.

Din primele verificări efectuate de polițiștii se pare că șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

În accident este implicat trenul 1833 Timișoara – Iași. Acesta a pornit din stația Ilva Mică la 12,17 și circula fără oprire până la Năsăud. Trenul trebuia să ajungă la Dej la ora 13.55, cu plecare din Gherla la ora 14,17.

Acesta a plecat cu o intarziere de 72 minute.

Un echipaj de medici de la ambulanță au efectuat recunoasterea în tren pentru a evalua starea pasagerilor.

accident tren nepos bistrita nasaud

foto: Facebook

video în continuare

sus(1)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns