locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor

accident livada

Accident cu două maşini la Livada

O femeie a primit îngrijiri de la un echipaj de ambulanţă în urma unui accident rutier produs vineri pe şoseaua Gherla – Cluj, la Livada.

Din primele informaţii, în jurul orei 15.15, un şofer care circula dinspre Cluj spre Gherla, la un moment dat a efectut un viraj la stânga pentru a intra în curtea unui imobil, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism care circula din spate şi care s-ar fi angajat în depăşire.

În urma impactului, cele dou autoturisme au fost avariate. O pasageră aflată în prima maşină a fost preluată de un echipaj medical de ambulanţă sosit la faţa locului, dar nu a fost necesar transportul la spital.

Un echipaj de poliţie a făcut constatări la locul accidentului. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

sus(0)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns