taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
accident gherla

Accident cu două mașini la ieșire din Gherla, un autoturism proiectat într-un stâlp, un șofer rănit

O persoană a fost rănită într-un accident petrecut joi dimineață la ieșire din Gherla, pe strada Dejului.

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale, de poliție, Poliție Locală și de descarcerare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej.

accident gherla ambulanta

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30. Un șofer de 38 de ani din Gherla, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, care intenționa să efectueze o manevră de întoarcere, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, care circula spre Dej, condus de un bărbat de 31 de ani, din Gherla.

accident gherla masina stalp dejului

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un stâlp de electricitate de pe partea opusă a drumului.

Un echipaj medical de ambulanță a preluat șoferul nevinovat și l-a transportat la spital, din primele informații cu leziuni ușoare, conștient și cooperant.

accident gherla masina stalp dejului

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță prin balizarea zonei în care erau căzute cablurile electrice, precum și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismelor avariate. De asemenea, s-a acordat sprijin pentru degajarea drumului de elemente desprinse din caroseriile autoturismelor, în vederea reluării traficului rutier.

accident gherla politie strada dejului

Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, care a arătat că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Până la terminarea cercetărilor, echipaje  mixte de poliție și Poliție Locală au dirijat traficul auto pe o rută ocolitoare.

La locul accidentului au intervenit și echipaje de la compania de electricitate, după ce s-au rupt fire, iar în zonă a fost sistată alimentarea cu energie electrică. Doi stâlpi de susținere a liniilor de transport a energiei electrice au fost rupți la baza acestora.

sus(10)jos(8)

Lasă un răspuns