hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident betoniera bistrita sarata rasturnat pompieri politie

Accident cu betonieră răsturnată în Bistrița, șoferul a fost scos prin parbriz – FOTO

O betonieră încărcată s-a răsturnat joi la amiază pe un drum din județul Bistrița-Năsăud, iar șoferul a fost rănit grav.

Accidentul rutier s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 13, în localitatea Sărata, la mică distanță de Bistrița. Au intervenit de urgență două echipaje de descarcerare de la ISU BN și un echipaj medical SMURD.

Șoferul a putut fi scos din autovehiculul răsturnat doar după înlăturarea parbrizului de către pompierii militari, într-o operațiune dificilă, care a durat 5-7 minute. Cazul a fost cu risc ridicat, întrucât a existat perciol de explozie de la scurgerile importante de combustibil.

accident betoniera bistrita sarata rasturnat pompieri politie

accident betoniera bistrita sarata rasturnat pompieri politie

Victima, un bărbat de 59 de ani, era conștient la momentul sosirii ajutoarelor. Omul a suferit un traumatism cranio-facial, fractură de umăr drept și multiple escoriatii și plăgi la nivelul fetei și a membrelor superioare.

Pacientul a fost preluat de o ambulanță și va fi transportat la spital pentru investigații de specialitate.

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns