taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident tren scheia suceava accelerat timisoara iasi

Trenul accelerat Iași-Timișoara a lovit o mașină, o persoană a murit în accident – VIDEO

Circulația trenurilor a fost întreruptă vineri dimineață pe secția de cale ferată 513, în apropierea stației CF Suceava Vest, după ce un tren care circula pe relația Iași – Timișoara a surprins o autoutilitară la o trecere la nivel cu calea ferată. 

Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Șcheia. În mașină se aflau două persoane. Din impact, una dintre ele a fost aruncată din impact în afara autovehiculului. Echipajele medicale SMURD sosite la locul evenimentului nu au mai putut face nimic și s-a constatat decesul.

accident tren scheia suceava accelerat timisoara iasi

Cea de-a doua persoană a rămas încarcerată între fiarele mașinii și a fost scoasă de echipajele de pompieri de la ISU Suceava. După ce a fost stabilizată, victima, conștientă, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava.

accident tren scheia suceava accelerat timisoara iasi

În autovehicul de aflau doi frați, unul de 22 și celălalt de 17 ani. Minorul a fost cel aruncat din mașină.

Momentul dur al impactului a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere din apropiere. În imagini se vede cum mașina se apropie de calea ferată și derapează, intrând în fața trenului.

video în continuare

Trenul a fost oprit și niciun călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul IR timișoara – Iași trebuia să ajungă la Dej la ora 13,45, la Gherla la ora 14.05 și la Cluj-Napoca la 14.57, dar are în prezent o întârziere de 152 minute.

 

sus(0)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns