taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
fotbal atletic olimpia gherla cisnadie

Academia Măgura, nucă tare pentru Atletic Olimpia Gherla, înfrângere cu 5-0 la Cisnădie

A fost meci cu joc foarte bun din partea gazdelor duminică la Cisnădie, unde s-a jucat meciul etapei a 9-a din liga 3 feminină, între echipele Academia de Fotbal și Tenis Măgura și Atletic Olimpia Gherla.

Aflate în confortul propriului teren, dar și cu un joc superior, în fața unei echipe ușor timorate de miza partidei, sibiencele au condus cu 2-0 la pauză și 5-0 la final.

Jucătoarele din Gherla au avut câteva ocazii, cu șuturi în bară, în repriza a doua.

Președintele clubului, Kilin Csaba, a transmis felicitări echipei gazdă pentru victorie.

video: bucurie la Cisnădie, după victorie

Ultima etapă va decide și campioana. În acest moment, Atletic Olimpia Gherla se află pe primul loc în clasamentul seriei a II-a, cu 18 puncte, urmată de Academia Măgura, cu 15 puncte.

Duminică de la ora 11 se joacă pe stadionul Olimpia întâlnirea cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare, iar un egal ar fi suficient pentru rezervarea locului 1 în ierarhie. Meciul dintre cele două echipe, jucat pe 18 aprilie, s-a încheiat cu victoria echipei din Gherla, cu 4-2.

Academia Măgura Cisnădie are programat pe 30 mai meci în deplasare cu Juventus Timișoara. La întâlnirea anterioară dintre cele două echipe, Academia a câștigat categoric, cu 10-0.

sus(5)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?