taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
viitorul cluj fotbal supporter 2.0

Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca, campioană în liga IV Cluj – VIDEO

Pe terenul „Dan Anca” din Cluj-Napoca s-au disputat vineri, 7 mai, ultimele două meciuri din minicampionatul de fotbal al judeţului Cluj.

Derbiul competiţiei dintre Academia de Fotbal Viitorul şi contracandidata ACS Supporter 2.0 s-a încheiat nedecis, 3 – 3, după ce la pauză juniorii Viitorului antrenaţi de Marius Popescu au condus cu 3-0.

Pe banca tehnică a formaţiei Supporter 2.0 patronată de Liviu Alexa a stat tehnicianul Gică Barbu, ultima dată la Someşul Dej în liga a III-a.  Pe teren a intrat și jucătorul Sergiu Pop din Gherla, transferat în aprilie 2021 de la Vulturul Mintiu Gherlii. Acesta s-a accidentat în repriza a doua și a părăsit arena. În echipa clujeana activează și Vlad Pop, fratele lui Sergiu.

Conducătorii grupării Supporter 0.2 au făcut contestaţie și au solicitat în cazul unei partide de egalitate prelungirea cu cîte două reprize de 15 minute, dar regulamentul prevede ca în această situaţie se califică echipa care a realizat scoruri favorabile în cele două manşe ale campionatului (tur-retur).

În cazul celor două echipe au fost consemnate rezultatele Academia de Fotbal Viitorul – ACS Supporter 2.0 0-1 şi 3-1, jucătorii Viitorului obţinând calificarea la barajul pentru promovare datorită golaverajului mai bun.

Formaţia Viitorul: Moldovan – R. Bartos, E. Bartos, Duda, Istrate – Râză, Maxim, Fărăgău, Hâmpea – Pintea, Dulghi. Antrenor: Marius Popescu.

video în continuare

În cealalaltă întâlnire din utima etapă: AS AMEFA Cluj-Napoca – Academia de Fotbal Floreşti 1 – 3 (1-0), joc care nu a influenţat configuraţia finală a campionatului.

La sediul FRF se vor trage la sorţi meciurile de baraj pentru promovarea în liga a III-a, Clujul fiind reprezentat de Academia de Fotbal „Viitorul” Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(1)jos(3)

Lasă un răspuns