taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
strand baja pool gherla

A venit vara, se deschide ștrandul Baja Pool din parc (P)

Prima lună de vară începe în forță, cu călduri tropicale. La sfârșitul săptămânii se anunță temperaturi de 30 de grade și poate chiar mai mult, cu cer senin și soare fierbinte.

Se apropie vremea vacanțelor și a concediilor, iar la ștrandul Baja Pool din parcul mare din Gherla se fac ultimele pregătiri pentru întâmpinarea iubitorilor de apă, plajă, distracție și mâncare bună.

strand baja pool gherla

strand baja pool gherla

strand baja pool gherla

Deschiderea oficială are loc vineri, 14 iunie, când intrarea este gratuită pentru toată lumea. Bazinul cu apă cristalină îi așteaptă de dimineața până seara pe cei dornici de bălăceală, iar adolescenții, părinții și copiii sunt așteptați la terenurile de joacă.

strand baja pool gherla

La marginea bazinului mare se va redeschide terasa cu băuturi răcoritoare, iar la intrare, cuptoarele de la Al-Kimbo te vor îmbia cu pizza pe alese, dar și alte bunătăți. Muzica de vară va condimenta petrecerea la piscină sau la bar.

Pregătește-te pentru un bronz de invidiat la Baja Pool, a venit vara!

sus(43)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns