taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
aeroport cluj turist bagaje

A venit la festival la Cluj, ce i-au găsit în bagaje pe aeroport

Poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul din Cluj-Napoca au depistat un cetăţean american care intenţiona să intre în Romania, pentru a participa la un festival, având în bagaj un pliculeţ ce conţinea substanţe halucinogene.

Miercuri, 8 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei de pe Aeroportul din Cluj Napoca s-a prezentat pentru a intra în ţară din direcţia Frankfurt, un cetăţean din SUA, în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontiera, în baza unei analize de risc şi având în vedere că americanul manifesta un comportament agitat, acesta a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunţit.

În urma verificărilor efectuate asupra bagajului personal, s-a descoperit un plic transparent care conţinea mai multe fragmente vegetale (ciuperci), despre care existau suspiciuni că sunt halucinogene.

ciuperci halucinogene

Persoana în cauză a declarat că intenţiona să meargă la un festival, în municipiul Cluj-Napoca şi că substanţele respective erau folosite în scop terapeutic.

Produsele au fost ridicate şi trimise la expertizare către laboratorul de specialitate, care a confirmat că substanţa vegetală conţine psilocină (drog de mare risc).

În cauză se derulează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, pentru introducerea sau scoaterea din ţară de droguri de risc, fără drept.

Cetăţeanului american nu i s-a permis continuarea călătoriei.

foto principală: arhiva

sus(8)jos(3)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?