mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

avram iancu dunare budapesta

A trecut înot Canalul Mânecii, apoi Dunărea de la un capăt la altul, acum vine la Gherla să-ți spună secretul – VIDEO

Are un nume  cu rezonanță istorică și iubește mult România. Atât de mult încât și-a propus să candideze la alegerile prezidențiale din 2019. A trecut înot Canalul Mânecii, adică 62 de kilometri, în 18 ore, fără oprire și Dunărea, de la izvoare până la vărsare, în 89 de zile. A înotat de la Sulina la Istanbul, în 60 de zile, adică 680 de kilometri, fără costum de neopren. Pentru una dintre curse, s-a îngrășat intenționat 11 kilograme, ca să reziste la apa rece.

Avram Iancu, pe numele său, are 43 de ani și este din Petroșani, județul Hunedoara. Experiențele trăite l-au făcut să–și dorească să le împărtășească și altora. Așa că s-a pus pe scris și a lansat recent volumul de debut, „Schimbarea ești TU”.

Este o carte scrisă cu sufletul, o carte care descrie o călătorie fizică extremă, de la punctul A la un punct B, dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil.

Autorul vine marți, 22 octombrie la Gherla, pentru lansarea cărții. Evenimentul are loc de la ora 17, la Biblioteca Municipală din centrul orașului.

video: Avram Iancu despre experiențele sale

sus(114)jos(2)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns