taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
telefon tanar

A sunat la 112 să se răzbune pe părinții prietenei sale și a pus poliția pe jar

Poliţiştii au luat măsurile legale faţă de un minor de 15 ani, pentru efectuarea unui apel fals la numărul unic de urgenţă 112.

Pe 7 august 2019, în jurul orei 21,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, județul Mureș,  au fost sesizaţi de un minor cu privire la faptul că mama sa, în timp ce se afla în locuinţa situată în cartierul Unirii din localitate, a fost înjunghiată de mai multe ori de către tatăl său, după care acesta ar fi fugit din locuinţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate nu se confirmă şi că în imobilul respectiv locuia o familie ce aveau o fată minoră, dar că nu aceştia au efectuat apelul la 112.

În urma verificărilor efectuate, la data de 8 august poliţiştii au identificat minorul care a efectuat apelul fals. Era vorba despre un băiat de 15 ani, din municipiul Reghin. El şi-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinţii fetei, care nu îi permiteau să aibă o relaţie de prietenie cu aceasta.

Vineri poliţiştii au luat măsurile legale faţă de minor.

Poliția îndeamnă cetăţenii să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar în cazul unei urgenţe. Apelurile false conduc la irosirea resurselor umane şi logistice, în plus împiedicând utilizarea acestora pentru intervenţia în vederea soluţionării unor urgenţe reale.

foto: arhiva

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns