taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
fetita usa acasa

A scăzut din nou numărul persoanelor izolate la domiciliu la Gherla

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla – Centrul Operativ a transmis joi printr-un comunicat situația la zi în ce privește epidemia de coronavirus.

„Având în vedere evoluția situației create de coronavirus la nivel internațional și național și ținând seama de comunicările oficiale (Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență), aducem la cunoştinţa cetăţenilor că în Municipiul Gherla nu există nici un caz de infecţie cu COVD-19. Totodată informăm cetățenii că pe teritoriul administrativ al Municipiului există un număr de 86 de persoane în autoizolare.

Aducem la cunoștința acestor persoane că le este interzis cu desăvârșire sub orice motiv, părăsirea locului de autoizolare, precum și contactul direct cu orice persoană.

Persoanele aflate în autoizolare sunt cele care s-au întors dintr-o calătorie în străinătate și care au obligația ca pe o perioadă de 14 zile de la intrarea în țară să rămână izolate.

Persoanele în cauză sunt monitorizate permanent de către Poliția Municipiului Gherla, Poliția Locală, Inspectoratul de Jandarmi și Pompieri.

În cazul în care se constată că persoanele în cauză nu respectă regimul de autoizolare se vor aplica sancțiuni contravenționale între 10.000-30.000 lei sau penal, după caz.

Persoanelor aflate în autoizolare, care beneficiază de servicii de catering, le este strict interzis să nu intre în contact direct cu prestatorii de servicii.

Activitatea magazinelor din oraș se desfășoară în condiții normale, cu respectarea restricționării accesului.
Serviciile de utilități publice și salubrizare se desfășoară în condiții normale.

Recomandăm cetățenilor să evite deplasările.

Rugăm cetățenii să respecte în totalitate prevederile Ordonanțelor Militare nr.2 și nr. 3 privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid -19 aduse la cunoștință oficial prin mijloacele mass-media.

Vor fi aduse la cunoștință publică toate informațiile și hotărârile Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență și a altor autorități publice după caz.”

Centrul Operativ al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

foto: arhiva

sus(37)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns