mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
alpinist utilitar bloc gherla

A rămas blocat afară din apartament, cât l-a costat intervenția alpinistului utilitar – VIDEO

Un om care locuiește într-un bloc de pe Aleea Fagului din Gherla a avut supriza neplăcută să rămână blocat în fața ușii de la apartament.

Omul își montase de ceva vreme o ușă modernă, din metal, cu închidere automată, la apartamentul situat la etajul IV al blocului. Vineri pe la amiază, când a ieșit până pe casa scărilor, ușa s-a închis în urma lui, iar omul și-a dat seama că nu avea cheia la el.

Așa că a fost nevoit să ceară ajutor pentru a putea intra din nou în casă. „Am avut de ales între a sparge ușa, care m-a costat ceva bani, și a sparge un geam exterior”, a povestit omul.

A chemat un alpinist utilitar, care a venit cu cele necesare pentru o astfel de intervenție – corzi, ham, ciocan. Alpinistul a urcat pe bloc, a coborât pe corzi în dreptul balconului, unde a spart un geam. În acest timp, trecătorii au fost atenționați să nu staționeze în zonă, pentru a nu fi răniți de cioburile de sticlă care cădeau.

În cele din urmă, alpinistul a pătruns în interior și a deschis ușa apartamentului, spre bucuria proprietarului.

„Un alpinist utilitar serios nu trăiește din astfel de intervenții, el câștigă din lucrări mai complexe”, a explicat la rândul său alpinistul. „Așa că nu i-am luat niciun ban omului. Mă bucur că am putut să fac o faptă bună și să-l ajut, oricum, are ceva de cheltuit cu pusul geamului spart la loc, nu era cazul să-l mai taxez și eu”.

De altfel, Ciprian, alpinistul utilitar, este implicat în mai multe activități umanitare și de caritate, iar intervenția de vineri a fost încâ un prilej să fie prezent atunci când e nevoie de el.

video în continuare

 

sus(120)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns