taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
valer florian gherla

A plecat din Gherla și s-a reinventat, cu muzica în sânge – remixuri fierbinți, cu Valerus

A cântat într-o trupă rock la Gherla, apoi a ajuns basist la Hi-Q. A revenit acasă la Gherla, a compus muzică, și-a deschis un studio de înregistări. Efervescent și plin de idei, a vrut chiar să deschidă o televiziune online, dar pașii l-au purtat la Oradea, unde a schimbat aerul. Dar muzica i-a rămas mereu în sânge.

„Mi-am dorit tot timpul ca muzica care am compus-o să se materializeze în ceva mult mai mult decât aparițiile din mainstream, gen cum a fost în trecut cu Hi-Q, ori concertele rock din pub-uri și festivaluri”, spune Valer Florian. „Am visat, ce-i drept mult… dar ăsta-i farmecul, ca atunci când nimeni nu mai știe nimic de tine, să faci acel mic boom pe care ți l-ai dorit întotdeauna, nu pentru cei care te cunosc, ci pentru toți”.

Valer a semnat recent trei remixuri cu Cat Music. Este vorba despre reorchestrații, făcute în 2020, când a conștientizat maturizarea muzicală personală. „Remixurile mele sunt inspirate din perioada mea nefastă, când mă luptăm cu nebuniile vieții. Tocmai de aceea, când le-am făcut, m-am gândit acolo și asta m-am inspirat cel mai mult”.

A lăsat Gherla în urmă, dar gândul îl duce mereu, cu dor, spre locurile natale. „De fiecare dată mă întorc cu drag acasă, însă viața mea s-a reinventat, la țară, aproape de Oradea. Aici natura îți schimbă percepțiile, gândurile, viața și îți aduce acel imbold pe care, probabil, la oraș nu-l găsești niciodată!”

În aprilie a apărut primul remix semnat Valerus, la piesa lui Emilian – O mie de inimi. A fost inclus pe compilația digitală Cat Music Remixes vol. 1 (#stamacasa), alături de cei mai la modă remixeri din România.

Pe 9 mai, Cat Music a lansat remix-ul piesei Adda-Stelele, realizat tot de Valerus.

„O piesa și o artistă faină, m-a inspirat de prima dată când am ascultat-o. Love & Music la toată lumea!”

Facebook: https://www.facebook.com/valerusmusic/
Soundcloud: https://soundcloud.com/valerusmusic/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDkoHwZ4ubXfP056jwyGR3g

sus(158)jos(6)

Lasă un răspuns