locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

A pătruns în casa unei femei la Mica, cu amenințări, polițiștii l-au reținut

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Dej, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare, fapte prevăzute de Codul penal.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de luni spre marți, un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Mica ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 63 de ani, din aceeași localitate, căreia i-ar fi adresat amenințări.

Omul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria din Dej, în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

foto: arhiva

sus(1)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns