taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj

Târgul Produs de Cluj vine la Gherla, vezi programul și restricțiile de circulație

Între 17-19 septembrie are loc la Gherla a noua ediție a târgului Produs de Cluj la Gherla, pe platoul autogării.  Organizatorul spune că edițiile de la Gherla au fost întotdeauna bine primite de localnici.

„Au trecut zece ani de la primul eveniment organizat sub brandul Produs de Cluj, suntem cunoscuți și recunoscuți în țară și dincolo de hotare. Am reușit pentru că ne-am urmat crezul și am dus mai departe tot ce are neamul nostru mai pur și mai frumos: tradiția și cultura locală!

Revenim la Gherla și aducem cu noi toate cele bune din zona Clujului, articole de artizanat și preparate alimentare care ne amintesc de vremurile copilăriei. Și mai aducem ceea ce ființa românului cuprinde, dincolo de conștiință și trăiri: jocul și horile, născute din dor, din dragoste, din bucurie ori supărare, parte a tuturor evenimentelor din sat. Astăzi, din dragoste pentru folclor și respect pentru tradiție, vin la Gherla oameni care au considerat că datoria lor față de neam poate fi plătită prin păstrarea și răspândirea cântecului și jocului popular.

produs de cluj gherla 2021

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, și grație Consiliului Județean Cluj, vă așteptăm la Gherla între 17 și 19 septembrie cu toate cele bune de pe la noi! Cu oameni care vor să împărtășească și să dea lumii partea de moștenire populară lăsată lor de străbuni.”

Nu va lipsi, nici de această dată, parcul de distracții, destinat nu doar celor mici, ci tuturor amatorilor de adrenalină, cu mașinuțe tamponabile, carusel și trenuleț, precum și cu incitantul rangers.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între 15 și 20 septembrie 2021 se va închide circulația rutieră după cum urmează:
– intersecția str. Bobâlna cu str. Liviu Rebreanu până la intersecția străzilor Liviu Rebreanu și George Coșbuc
– platoul autogării, de la intersecția str Liviu Rebreanu cu str Romană, până la intersecția str. Romană cu str. Fierarilor
-str. Vasile Alecsandri, de la intersecțile cu stăzile Mihai Viteazu, Armenească și Crișan

În perioada menționată, circulația autovehiculelor va fi deviată pe ruta str. Bobâlna – str. 1 Decembrie 1918 – str. Horea – str. T. Vladimirescu – str. Gării – str. Liviu Rebreanu.

În conformitate cu normele legale în vigoare, accesul în incita târgului va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Produs de Cluj este un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Gherla și derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

foto principală: arhiva

sus(12)jos(31)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?