taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
accident feleac rasturnat iarna zapada cluj

A nins în Cluj, o șoferiță de 21 de ani s-a răsturnat pe Feleac, doi copii duși la spital

A nins consistent în noaptea de vineri spre sâmbătă în zona deluroasă și de munte a județului Cluj, iar problemele în trafic nu au întârziat să apăară.

Sâmbătă dimineața în jurul orei 8, o șoferiță de 21 de ani din Cluj-Napoca, care circula spre Turda, în zona localității Feleacu, pe drum umed, a pierdut controlul volanului. Mașina a părăsit șoseaua, a lovit un parapet de beton și s-a răsturnat cu roțile în sus.

accident feleacu zapada iarna pompier rasturnat cluj

În urma apelului la 112 au intervenit echipaje ale ISU Cluj, dar nu au fost necesare operațiuni de descarcerare. La sosirea pompierilor, toți cei cinci pasageri, din Cluj-Napoca, erau ieșiți din autovehicul.

accident feleac rasturnat iarna zapada cluj

Din accident a rezultat rănirea a doi copii de 10 și 12 ani și a unei femei de 32 de ani. Aceștia au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

accident feleac rasturnat iarna zapada cluj

foto: ISU Cluj, Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(6)

Lasă un răspuns