hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

ninsoare gherla masina trafic

VIDEO: A nins ca în povești – cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

A nins luni la Gherla în reprize, cu fulgi mari și deși, așa cum nu s-a mai văzut cam demult. Meteorologii spun că ne mai putem aștepta la zăpadă, iar pe timpul zilei temperaturile vor fi pozitive.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie spun că în Transilvania, în primele două zile ale săptămânii se vor înregistra temperaturi medii la amiază de aproximativ 2 grade, iar pe timpul nopții de –8…-5 grade, apropiate de normalul perioadei.

Apoi, pe 7 și 8 februarie vremea se va încălzi, iar mercurul din termometre va urcă până la 6-7 grade în timpul zilei, iar diminețile vor fi în jur de -2…-1 grad.

Va urma o răcire treptată, care va aduce o vreme relativ rece în intervalul 11-14 februarie, cu medii pe timpul zilei de 1-2 grade, iar noaptea în jur de -8 grade.

Până la sfârșitul celei de-a două săptămâni nu vor fi mari modificări pe timpul nopților. Abia spre duminica viitoare, in jurul datei de 18 februarie, se încălzește pe timpul zilei, când vor fi în jur de 4 grade.

Șansele pentru precipitații, în general slabe cantitativ, vor fi mari pe aproape întreg parcursul celor două săptămâni. În jurul datei de 10 februarie, acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi mai însemnate cantitativ.

video: ninsoare puternică luni la Gherla

La munte, în următoarele două săptămâni, valorile de temperatură vor fi negative, atât ziua, cât și noaptea. În zilele de 5 și 6 februarie și în intervalul 12-17 februarie, nopțile vor fi geroase, iar media temperaturilor minime se va situa în jurul valorii de -10 grade.

Cea mai ridicată temperatură medie nocturnă, de aproximativ -4 grade, se va înregistra pe dată de 8 februarie. Regimul termic diurn va fi caracterizat prin valori medii cuprinse, în general, între -4 și 0 grade, cu cele mai ridicate valori în intervalul 7-10 februarie, când vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă a anului.

Vor fi precipitații în cea mai mare parte a intervalului, cu o probabilitatea mai mare că acestea să fie importante cantitativ în jurul datei de 10 februarie.

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns