taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
flint keith prodigy romania

A murit solistul trupei The Prodigy – VIDEO

Keith Flint, vocalul trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. A fost găsit fără suflare luni, la locuința sa din Essex, în Marea Britanie, potrivit The Guardian.

Trupa a făcut o declarație în care se spune că „Este un mare șoc și tristețe să confirmăm decesul fratelui și celui mai bun prieten al nostru, Keith Flint, un adevărat pionier, inovator și legendă în muzică. Îi vom simți pentru totdeauna lipsa.”

Liam Howlett, cel care a pus bazele trupei în 1990, a scris pe Instagram: „Nu pot să cred că fratele nostru Keith și-a luat viața la sfârșitul săptămânii. Sunt șocat, foarte supărat, confuz și dărâmat. Odihnește-te în pace!”

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a confirmat decesul bărbatului de 49 de ani. „Am fost solicitați, după îngrijorări privind starea unui bărbat, la o adresă din Brook Hill, North End, în jurul orei 8.10 a dimineții de luni. Ne-am deplasat la locul indicat și din nefericire, un bărbat de 49 de ani a fost declarat decedat la locul scenei. Au fost anunțate rudele. Moartea sa nu este suspectă”.

keith flint

Figură cu piercinguri, păr țepos și ochii măriți, Flint a devenit una dintre cele mai celebre nume din muzica britanică în anii ’90. S-a alăturat trupei ca dansator și a devenit mai târziu vocea trupei, alături de rapperul Maxim.

În afară de albumul de debut din 1992, toate celelalte șapte albume lansate de The Prodigy au urcat pe locul 1 în Regatul Unit. Ultimul album, „No Tourists”, a fost lansat în 2018.

Flint a fost vocea Prodigy la cele mai cunoscute piese ale trupei, Firestarter și Breathe, care au urcat până pe locul 1 în UK în 1996.

Videoclipul de la piesa Firestarter, în care se dă din cap agresiv, a fost interzis la BBC, după ce părinții s-au plâns că înspăimântă copiii.

The Prodigy au concertat de mai multe ori în România. În 2015 au fost prezenți la Bonțida, la festivalul Electric Castle, iar în 2018 la Untold, la Cluj-Napoca.

video: The Prodigy la Bonțida

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns