taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
lumanare gherla strada dunarii

A murit după ce a căzut de la mansarda unui bloc din Gherla

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Gherla și-a pierdut viața după ce a căzut de la înălțime. Trupul neînsuflețit a fost observat marți dimineață, pe o alee dintre blocurile de pe strada Dunării din oraș. Medicii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul, întrucât leziunile suferite erau incompatibile cu viața.

bloc strada dunarii gherla

În jurul orei 06.25, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu a fost observat un bărbat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, iar în urma verificărilor preliminare, rezultă că bărbatul de 30 de ani ar fi căzut de la înălțime.

În acest caz sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Apropiați ai decedatului au povestit că aproape de miezul nopții, acesta ar fi postat pe Story, pe Facebook, o fotografie cu el și cu o persoană de sex feminin. La scurt timp ar fi urmat căderea mortală.

sus(43)jos(77)

Lasă un răspuns