taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
vaccinare varstnic cluj covid

A început vaccinarea personalului și beneficiarilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj – VIDEO

Vineri, 15 ianuarie, a debutat cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid cuprinzând personalul din serviciile sociale, beneficiarii adulți din serviciile rezidențiale, copiii peste 16 ani, precum și angajații centrelor rezidențiale, de recuperare și de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, instituție de interes public subordonată Consiliului Județean Cluj.

Astfel, această primă acțiune a vizat vaccinarea unui număr de 102 persoane, salariați și beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca, situat pe strada 21 Decembrie, nr. 138.

Totodată, la nivelul DGASPC Cluj vor fi imunizate în total peste 600 de persoane, într-un interval de 10 zile.

În vederea asigurării cadrului optim pentru desfășurarea activității de administrare a vaccinului anti-covid, au fost organizate echipe mobile formate din medici și asistente medicale din cadrul instituției publice clujene.

sus(8)jos(3)

Lasă un răspuns