taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
vaccinare gherla covid

A început vaccinarea persoanelor cu grad ridicat de risc, s-a prezentat și cel mai vârstnic cetățean, de 105 ani – VIDEO

Luni dimineața a început vaccinarea anti-Covid în etapa a II-a, destinată persoanelor peste 65 de ani – populația cu grad ridicat de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

La centrul de la liceul Kemeny Zsigmond din Gherla au fost programate în prima zi 60 de persoane, iar până spre seară, toate s-au prezentat pentru administrarea vaccinului.

Potrivit medicilor prezenți la acțiune, nu s-au înregistrat reacții adverse și totul a decurs corespunzător.

Viceprimarul Paul Măhălean a precizat că centrul dispune de patru cabine și are o capacitate de 240 de vaccinări pe zi. La Gherla a sosit deocamdată prima tranșă de vaccinuri, iar miercuri urmează să fie livrate și altele.

Între cei înscriși și prezenți la vaccinare în prima zi s-a aflat și profesorul Iosif Rus, în vârstă de 105 ani, cetățean de onoare al municipiului.

La plecare, oamenii au primit adeverința de vaccinare, iar peste trei săptămâni vor trebui să se prezinte pentru administrarea celui de-al doilea vaccin.

video în continuare

sus(38)jos(18)

Lasă un răspuns