taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
gherla spital iarna zapada desfiintare comasare dej

A început vaccinarea anti-Covid la centrele rezidențiale din Gherla, o femeie nu s-a simțit bine și a ajuns la spital

Miercuri a început vaccinarea anti-Covid la centrele rezidențiale din Gherla. În prima etapă au fost cuprinși 90 de angajați și beneficiari de la Căminul de Persoane Vârstnice, Unitățile de tip Familial și Centrul de Recuperare  și Reabilitatare Neuropsihiatrică.

Două echipe mobile cu medic și asistente au efectuat vaccinările la sediile centrelor.

Imediat după vaccinare, o angajată în vârstă de aproximativ 55 de ani de la Căminul de Persoane Vârstnice a fost transportată la spitalul municipal după-amiază, întrucât nu s-a simțit bine. Aceasta a povestit că a văzut negru în fața ochilor, a simțit o slăbiciune, iar cei din apropiere au remarcat că s-a albit la față.

În acest caz nu a fost confirmată suspiciunea de șoc anafilactic. „Femeia este conștientă și a putut vorbi fără probleme”, a declarat managerul spitalului, Mihaela Șomlea, care a vizitat-o la spital.

Subprefectul de Cluj Irina Munteanu a precizat că femeia a prezentat o stare de lipotimie cu valori crescute ale glicemiei. „A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla, unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”.

foto: arhiva

sus(7)jos(17)

Lasă un răspuns