taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
vaccinare programare gherla covid cluj

A început programarea la vaccinare Covid la Gherla în etapa III

Peste 47.000 de persoane s-au programat luni, 15 martie, în toată țara, pentru vaccinare Covid-19 în etapa a III-a, dedicată populației generale. Peste 350.000 de persoane sunt pe lista de așteptare.

Luni a debutat etapa a III-a de vaccinare din Strategia națională privind vaccinarea împotriva COVID-19. Potrivit datelor statistice furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), de la lansarea etapei pentru populația generală, până la ora 18.00, 47.000 persoane s-au programat la vaccinare, iar 353.332 persoane s-au înscris pe listele de așteptare pentru a fi notificate atunci când vor fi locuri disponibile.

În cursul zilei, ritmul de înscriere pe listele de așteptare a crescut de la 322 rezervări/minut în intervalul orar 9-10, la 1.243 rezervări/minut între orele 11-13, ajungând la un maximum de 3.657 rezervări/minut între orele 13-15. Platforma nu a înregistrat întreruperi în funcționare pe parcursul zilei.

Platforma de programare a fost actualizată în cursul nopții de duminică spre luni, iar dimineață listele de așteptare au fost activate progresiv, potrivit unei programări pe județe. De asemenea, pe toată durata desfășurării operațiunilor tehnice de implementare a listelor de așteptare platforma a fost deschisă publicului.

Pe listele de așteptare s-au înscris până marți dimineață la Gherla peste 2400 de persoane, pe două fluxuri de vaccinare.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Dacă nu se programează în intervalul respectiv, se mai primesc încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, persoana rămâne pe lista de așteptare, însă pierde poziția ocupată inițial.

Programarea se poate realiza atât online în platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

vezi pe același subiect

Cele peste 1000 de poziții pentru programare la vaccin la Gherla s-au epuizat în 30 de minute, oamenii și-au făcut programări în alte centre

sus(9)jos(5)

Lasă un răspuns