taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
titularizare examen profesor

A început concursul pentru ocuparea posturilor de directori la școli și licee. Doi candidați la Gherla

54 de cadre didactice candidează luni pentru un post de director/director adjunct într-o unitate de învăţământ clujeană

Luni, 17 iulie 2017, are loc prima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar. În judeţul Cluj, 54 de candidaţi s-au înscris la concurs.

Concursul pentru ocuparea posturilor didactice vacante de director şi director adjunct începe luni, la ora 9, cu proba scrisă. Aceasta presupune rezolvarea de către candidaţi, în maximum 90 de minute, a unui test-grilă, în cadrul căruia se evaluează în proporţie de 50% cunoştinte privind legislaţia specifică domeniului învăţământ preuniversitar şi în proporţie de 50% cunoştinte privind managementul educaţional.

În Cluj, au fost scoase la concurs 64 de posturi de director şi director adjunct pentru 62 de unităţi, în total. Astfel, la acest moment sunt 40 de funcţii vacante de director (29 urban şi 11 rural) şi 24 de funcţii vacante de director adjunct (2 urban şi 22 rural).

La nivelul judeţului nostru, sunt 54 de candidaţi înscrişi fiind vizate 33 de posturi de director şi 21 de posturi de director adjunct.

De asemenea, sunt 16 posturi de director scoase la concurs pentru care nu există niciun candidat şi 7 posturi de director adjunct pentru ocuparea cărora nu s-a înscris niciun cadru didactic.

În ceea ce priveşte înscrierea unui candidat la concursul pentru ocuparea unui post, sunt 4 cadre didactice care concurează pe mai mult de un post scos la concurs (3 pe două posturi şi 1 cadru didactic pe 5 posturi).

Conform calendarului acestui concurs, în perioada 19 iulie – 31 iulie 2017 au loc următoarea două probe ale concursului: proba de evaluare a curriculum-ului vitae al candidaţilor, respectiv proba de interviu. Pentru fiecare probă de concurs, punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a fiecărei probe este de 35 de puncte. Este declarat „promovat” la concurs candidatul „admis” care a obţinut cel mai mare punctaj total. Astfel, în linia aceluiaşi calendar, cel târziu la data de 2 august vor fi făcute publice rezultatele finale.

De la Gherla s-au înscris în concurs  doi candidați.  La Liceul „Petru Maior” candidează pentru postul de director adjunct Divricean Livia-Mariana, iar la liceul „Ana Ipătescu”, pentru același post, Cristian Vedean.

Centrul special pentru desfășurarea probei scrise este Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca.

foto: arhiva

sus(8)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns