taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla sporting apahida

A început campionatul de fotbal liga IV, Atletic Olimpia a pierdut acasă, victorii pentru Vulturul Mintiu Gherlii și Unirea Iclod

În weekend au luat startul în noul campionat echipele de liga a IV-a la fotbal. După un an de pauză sau după un campionat de jucărie, din cauza pandemiei cu Covid,  a început lupta pentru puncte şi în acest eşalon fotbalistic.

Pentru echipa Atletic Olimpia Gherla, prima etapă a însemnat şi prima înfrîngere. Evoluând pe teren propriu, formaţia antrenată din această vară de fostul jucător Vlad Dani a fost învinsă sâmbătă, în meciul care a început la ora 11, cu scorul de 4-2 (1-0) de Sporting Apahida.

Cu dreptul au debutat celelalte două formaţii din zonă. Vulturul 2020 Mintiu Gherlii a cîştigat cu 3-0 (1-0) cu Someşul Dej 2. Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din Iclod.

fotbal unirea iclod ariesul mihai viteazu

foto: Facebook

Trei puncte a obţinut şi Unirea Iclod, care a întâlnit acasă trupa Arieşul Mihai Viterazul. Scorul a fost 5-1 (2-0) pentru gazde.

Supriza primei etape s-a produs la Viişoara, unde gruparea locală Victoria a câştigat cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa mult mai experimentate echipe, CS Floreşti.

Alte rezultate: Viitorul Gârbău-Unirea Tritenii de Jos 1-4 (1-2), Academia de Fotbal Floreşti-Viitorul Poieni 4-5 (0-2). Partida Supporter 2.0 Cluj-Napoca – Someşul Gilău, programată tot pe Iclod Arena, nu s-a mai jucat.

În ceea ce priveşte începerea campionatului ligii a V-a, situaţia este neclară. În unele serii, cum este şi Gherla, s-au înscris puţine asociaţii sportive. Problemele legate de efectuarea testelor Coronavirus pentru noul constituie una dintre cauzele renunţării la întrecere.

Szekely Csaba

foto principală: Claudiu Capră

sus(3)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?