hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

verdes attila cluj politie diploma ipj

A încasat câţiva pumni pentru o faptă bună. Poliţia l-a felicitat pentru gestul său

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a avut vineri un invitat special, un cetățean care a dat dovadă de spirit civic și a acționat în momentul în care a sesizat că ceea ce se petrece în jurul lui nu este în regulă.

Pe 18 octombrie 2016, Verdeș Attila, un clujean cu spirit civic, a atenționat și prevenit o femeie pentru a nu deveni victima unei infracțiuni de furt. Barbatul a fost luat la pumni de talhar, insa a fost inregistrat pe camerele de supraveghere ale unui magazin. Ulterior atacatorul a fost identificat ca fiind din Sanpaul, iar politistii l-au pedepsit.

Pentru atitudinea avuta, Attila Verdes a fost invitat la sediul inspectoratului unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj i-a înmânat o diplomă în cadru festiv.

„Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale. Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii:, se arata intr-un mesaj al politistilor.

Ce merită nenorocitul ăsta? L-a bătut pe un bărbat, care i-a atras atenţia unei femei că e jefuită – VIDEO

 

sus(13)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns