taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj

A fost petrecere ca în vremurile bune la Discoteca ’80, la Cluj

Mii de persoane care au dus dorul unor petreceri fantastice s-au adunat sâmbătă seara la Sala Polvalentă din Cluj-Napoca, la o nouă ediție Discoteca ’80.

Nostalgicii după muzică adevărată, veselă, optimistă, cum azi nu prea se mai face, au dansat și au cântat pe piesele care în urmă cu 40 de ani se puteau auzi doar pe benzi de magnetofon sau casete audio.

Surprinzător sau nu, la spectacol au ținut să fie prezenți și foarte mulți tineri, cărora, cel mai probabil, părinții le-au insuflat dragostea pentru muzica bună de pe vremuri.

Timp de șase ore au răsunat hituri după hituri, interpretate de artiști europeni consacrați, adevărați monștri sacri ai muzicii la timpul lor. Piesele lor au zguduit clasamentele muzicale din urmă cu ani și ani și au rămas mereu, de atunci, în sufletele fanilor.

gazebo

Francezul FR David a emoționat cu al său unic „Words”, iar italianul Gazebo a făcut pielea de găină cu „I Like Chopin”.

joy discoteca 80 cluj

Austriecii de la Joy au ridicat sala în picioare la „Touch By Touch” și  „Valerie”, iar muzica britanică de calitate a fost reînviată de Eruption & Precios Wilson, prin hituri ca „One Way Ticket” sau „I Can’t Stand The Rain”.

Cine a cântat în adolescență „Brown Girl In The Ring” a putut să o facă din nou, chiar alături de Liz Mitchell, solista trupei Boney M, care s-a ținut de promisiune și a revenit la Cluj. „Rasputin”, „Sunny”, „Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” au fost toate incluse în programul trupei, pornită din Germania și ajunsă în toate colțurile lumii.

boney m discoteca 80 cluj

Finalul a fost un regal cu cele mai celebre piese ale celei mai iubite trupe din anii ’70 și ’80, ABBA. Un tribut adus suedezilor a inclus nemuritoarele „Fernando”, „Chiquitita” și „Money”. A fost alături saxofonistul original al trupei, Ulf Andersson.

abba tribute cluj discoteca 80

Cristian Grindean de la Gherla a fost din nou amfitrionul acestui show unic, care a făcut pentru câteva ore să se bucure mii de oameni, i-a făcut să uite de probleme, să se simtă din nou tineri.

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea regulilor impuse în perioada de pandemie, iar accesul s-a făcut doar cu dovada vaccinării sau a testării pentru Covid-19.

vezi pe același subiect

Discoteca ’80 la Cluj – s-a petrecut tare, ca pe vremuri, cu Samantha Fox, Bad Boys Blue, Boney M și Ricchi e Poveri – VIDEO

Cum să fii mereu tânăr? Mii de nostalgici la Discoteca 80 de la Cluj, cu Sandra, Alphaville, Fancy și London Beat – VIDEO

sus(4)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?