taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
pod gara gherla graffiti

A fost găsit cel care a mâzgălit cu vopsea podul de la gară, cine e

Podul de la gara din Gherla a devenit în ultimii ani loc de mâncat semințe, aruncat peturi, făcut nevoi mai mari și mici. Dacă nu era destul, pereții s-au umplut cu inscripții mizerabile. Așa e la casa fără stăpân, unde fiecare își face treaba și apoi pleacă, fără să dea socoteală. Lege există, dar dacă n-are cine s-o aplice, lumea își face de cap.

Am putea spune că este o lipsă de civilizație românească și să dăm exemplu occidentul. Dar  să nu creadă cineva că acolo lumea e mai bună, uscături sunt peste tot. Dar în momentul în care responsabilii își fac treaba până la capăt și îi ard la buzunar pe cei cu comportament deviant, lucrurile se pot îndrepta.

La noi mai este încă mult de lucru în acest sens. După marea minune petrecută la gară, prin care podul a fost reparat și zugrăvit, după ani de zile de scufundare în mizerie, pe când ziceam și noi că intrăm în rând cu lumea, s-a trezit unul cu mintea rătăcită s-o ia de la capăt și să mâzgălească pereții. Că doar nu-s ai lui.

Fapta a fost sesizată joi dimineața de un localnic care trece zilnic pe acolo și care a dat alarma. Au observat și responsabilii de la gară, dar mult prea târziu ca să mai poată face ceva.

De mare folos au fost camerele de supraveghere, montate recent, care au lămurit misterul. Autorul mâzgălelilor și-a pus în practică pornirile bolnăvicioase, cu tupeu, în miezul zilei, mai exact, miercuri pe la ora 16.

Joi dimineață, cazul a explodat pe rețelele sociale. Așa cum fac criminalii, care revin la locul faptei, așa s-a întâmplat și de data asta. Pe la ora 13, făptașul a revenit cu încă un amic la pod, înarmat cu sprayuri. A fost ochit rapid, dar a luat-o la fugă. În scurt timp a fost prins.

Este vorba despre un puști de aproximativ 15 ani, din Gherla, care locuiește pe strada Plugarilor. Prins cu ocaua mică, acesta a recunoscut fapta și a povestit că ar fi venit să repare greșeala.

Au fost anunțați părinții copilului, iar poliția TF a întocmit un proces verbal și s-a aplicat o amendă. Nu suficient de mare cât să priceapă minorul că așa ceva poate să facă doar la el acasă, dacă are chef, la mami și la tati, care nu l-au educat destul. Tot mami și tati vor trebui acum să scoată bani din buzunar pentru zugrăveala pereților mâzgăliți.

Podul de la gară n-a rezistat nicio săptămână fără mâzgăleli

sus(14)jos(56)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns