ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
masina bariera gherla

Șofer inconștient, a forțat trecerea la calea ferată, trenul la câțiva metri – VIDEO

Graba strică treaba, dar până nu o pătești, nu crezi. O scenă de pericol maxim s-a produs sâmbătă dimineață, la o trecere de cale ferată din Gherla, după ce un conducător auto s-a grăbit să treacă, deși trenul se apropia.

Un șofer care aștepta la trecere a înregistrat cu camera de bord imagini care nu mai au nevoie de prea multe lămuriri.

În jurul orei 9.10, la trecerea peste calea ferată de pe strada Liviu Rebreanu, odată cu pornirea semnalelor acustice și lumioase, s-a făcut coadă de mașini.

La rând aștepta să treacă și un autoturism, care circula dinspre autogară. După nici un minut de așteptare, șoferul a depășit mașinile aflate în fața sa și a trecut peste linia ferată. După doar 12 secunde a trecut și trenul.

Cel care a filmat imaginile spune că la volan s-ar fi aflat o femeie. „Doamna stătea în coloană la rând. A pornit de lângă standul de taxi, iar când a ajuns la linie, a accelerat, probabil a văzut trenul venind!”

video gherla info

imagini: Sebastian/Facebook

Potrivit legii, neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată când semnalele cu lumini roșii și/sau sonore sunt în funcțiune se pedepsește cu 9-20 puncte amendă (1305-2900 lei) și reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns