hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politie gherla

A doua zi de controale cu poliția în trafic la Gherla. Pietoni amendați, alți șoferi rămași fără permis

Poliţiştii din Gherla au organizat şi desfăşurat o nouă acţiune de impunere a respectării legislaţiei rutiere în rândul participanţilor la trafic. După acțiunea de luni, în urma căreia mai mulți șoferi au rămas pe jos, a doua zi o altă serie de participanți la trafic au fost prinși în timp ce încălcau regulile.

Marți, 8 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune de impunere a respectării prevederilor legislaţiei rutiere în rândul participanţilor la trafic, acţiune desfăşurată în municipiul Gherla.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale. 12 dintre acestea au fost aplicate pietonilor pentru încălcarea obligaţiilor care le revin la traversarea drumului public. 14 conducători auto au fost sancţionaţi pentru abateri privind regimul opririi şi staţionării, iar alte cinci sancţiuni au fost aplicate pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, două permise de conducere.

foto: arhiva

Mai mulți șoferi au rămas pe jos după o acțiune a poliției la Gherla

sus(10)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns