taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
copil disparut

A dispărut o fetiță în Cluj

O fetiță în vârstă de 8 ani, din municipiul Cluj-Napoca,  a plecat singură de la școală luni în jurul orei 15 și nu a mai fost găsită.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 25 februarie, în jurul orei 15, fetița în vârstă de 7 ani și 11 luni, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat singură de la școala la care învăța, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, fără a aștepta sosirea părinților iar de atunci nu a mai fost de găsit.

Părinții au anunțat disperați poliția, care s-a mobilizat pentru găsirea copilului.

Se pare că în jurul orei 15,30, ea a foost observată lângă benzinăria Mol din cartierul Mărăști, îndreptându-se spre strada Între Lacuri.

ACTUALIZARE

În jurul orei 18, fetița a fost găsită la distanță destul de mare, pe Bulevardul Muncii. Se pare că fetița ar fi parcurs distanța pe jos. Copilul a fost găsit de către un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflat în patrulare în zona respectivă.

Jandarmii clujeni au predat în siguranță fetița părinților.

sus(15)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns