taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
fata disparuta cojocna sonia gaspar cluj

A dispărut o fată din Cojocna, a plecat la școală și nu a mai revenit

O fată din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat vineri ieri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 4 octombrie 2019, Gașpar Sonia, în vârstă de 16 ani, din Cojocna, a plecat la şcoală în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu.

În prezent are telefonul închis, ultima discuţie avută cu părinţii fiind ieri, după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi verzi, păr şaten, cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.

La data plecării purta o geacă de blugi de culoare albastru, bluză roz, pantaloni de blugi albaştri, pantofi sport de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

ACTUALIZARE

Minora a fost găsit sâmbătă în jurul orei 13, pe un câmp în zona Căianu. Acum se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la lipsa acesteia de la domiciliu.

 

Fata dispărută din Cojocna a fost găsită bătută pe un câmp, refuză să se spună ancehtatorilor ce s-a întâmplat

sus(0)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns