taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
fotbal sut poarta balon

A debutat Liga a IV-a la fotbal, cu scoruri strânse

În sfârşit, după mai multe amânări şi incertitudini, pe 21 aprilie 2021 s-a dat startul ediţiei 2020-2021 a campionatului ligii a IV-a Cluj, cu doar patru echipe, dintre care o fostă participantă a ligii a V-a, AS AMEFA Cluj.

În prima etapă au fost consemnate scoruri strânse, în urma unor partide deosebit de disputate. În primul joc, formaţia Supporter 2.0 a câştigat greu în faţa juniorilor de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj cu scorul de 1-0 (1-0).

A doua confruntare a fost şi mai disputată. Academia de Fotbal Floreşti şi A.S. AMEFA Cluj au terminat nedecis, 3-3, după ce la pauză mult mai experimentaţii floreşteni au condus cu 2-0.

În cadrul etapei a doua a minicampionatului ligii a IV-a sîmbătă, 24 aprilie 2021 au loc meciurile: Academia de Fotbal Viitorul – Academia de Fotbal Floreşti şi A.S. AMEFA Cluj – Supporter 2.0.

Întâlnirile se dispută pe terenul „Dan Anca” din cartierul clujean Gheorgheni.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(2)jos(3)

Lasă un răspuns