mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
politie etilotest noapte

A crezut că la 2 noaptea polițiștii dorm, după tăiatul porcului s-a pornit băut cu mașina prin Jucu

Un șofer care s-a socotit că în miez de noapte poliția nu veghează s-a înșelat.

Sâmbătă omul fusese la tăiatul porcului, la Jucu de Sus, iar pentru a mai alunga frigul și a deschide pofta de prospătură, s-a mai turnat în păharele, câte una, alta. Pe la ora 2 din noapte, bărbatul s-a urcat la volan, cu încă doi prieteni, cu destinația hanul Km 17. Dar la câteva sute de metri înainte să ajungă la șoseaua națională Gherla – Cluj, s-au întâlnit chiar cu poliția.

De serviciu erau polițiști de la Gherla, care l-au oprit și l-au testat pe șofer. Etilotestul a arătat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 29 de ani, din Jucu de Sus, a fost condus la spital la Gherla pentru prelevare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul sâvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Fapta se pedepsește și cu anularea permisului de conducere.

foto: arhiva

sus(9)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns