taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie etilotest noapte

A crezut că la 2 noaptea polițiștii dorm, după tăiatul porcului s-a pornit băut cu mașina prin Jucu

Un șofer care s-a socotit că în miez de noapte poliția nu veghează s-a înșelat.

Sâmbătă omul fusese la tăiatul porcului, la Jucu de Sus, iar pentru a mai alunga frigul și a deschide pofta de prospătură, s-a mai turnat în păharele, câte una, alta. Pe la ora 2 din noapte, bărbatul s-a urcat la volan, cu încă doi prieteni, cu destinația hanul Km 17. Dar la câteva sute de metri înainte să ajungă la șoseaua națională Gherla – Cluj, s-au întâlnit chiar cu poliția.

De serviciu erau polițiști de la Gherla, care l-au oprit și l-au testat pe șofer. Etilotestul a arătat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 29 de ani, din Jucu de Sus, a fost condus la spital la Gherla pentru prelevare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul sâvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Fapta se pedepsește și cu anularea permisului de conducere.

foto: arhiva

sus(9)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns