taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politie etilotest noapte

A crezut că la 2 noaptea polițiștii dorm, după tăiatul porcului s-a pornit băut cu mașina prin Jucu

Un șofer care s-a socotit că în miez de noapte poliția nu veghează s-a înșelat.

Sâmbătă omul fusese la tăiatul porcului, la Jucu de Sus, iar pentru a mai alunga frigul și a deschide pofta de prospătură, s-a mai turnat în păharele, câte una, alta. Pe la ora 2 din noapte, bărbatul s-a urcat la volan, cu încă doi prieteni, cu destinația hanul Km 17. Dar la câteva sute de metri înainte să ajungă la șoseaua națională Gherla – Cluj, s-au întâlnit chiar cu poliția.

De serviciu erau polițiști de la Gherla, care l-au oprit și l-au testat pe șofer. Etilotestul a arătat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 29 de ani, din Jucu de Sus, a fost condus la spital la Gherla pentru prelevare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul sâvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Fapta se pedepsește și cu anularea permisului de conducere.

foto: arhiva

sus(9)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns