ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
bani salariu numarat

A crescut ușor numărul salariaților din Cluj, cât a ajuns salariul mediu în mână

Efectivul salariaților din județul Cluj la sfârșitul lunii iulie 2022 a fost de 275.107 persoane, în creștere cu 434 persoane, comparativ cu sfârșitul lunii anterioare și cu 9.580 persoane mai multe față de aceeași lună din luna 2021, potrivit datelor de la Direcția Județeană de Statistică Cluj.

Câștigul salarial mediu brut în luna iulie 2022 în județul Cluj a fost 7.647 lei, în creștere cu 84 lei față luna precedentă și mai mare cu 723 lei față de luna iulie a anului 2021.

Câștigul salarial mediu net în luna iulie 2022 a fost de 4.756 lei, mai mare cu 44 lei comparativ cu luna anterioară și cu 479 lei mai mare față aceeași lună a anului 2021.

Față de media pe țară, câștigul salarial mediu net din județul Cluj, realizat în luna iulie 2022, a fost mai mare cu 19,6 %, ceea ce clasează județul Cluj pe locul 2 după Municipiul București.

Pe grupe mari de activități, evoluția câștigului salarial mediu net în luna iulie 2022, comparativ cu iulie 2021, respectiv iunie 2022, se prezintă după cum urmează:

Câștigul salarial mediu brut se determină prin raportarea sumelor brute plătite din fondul de salarii, din profitul net și alte fonduri (exclusiv sumele compensatorii, sumele plătite retroactiv ca urmare a câștigării în instanță a  drepturilor bănești aferente anilor anteriori) la numărul mediu de salariați.

Statistica publicată de Direcția Județeană Cluj nu detaliază raportul cu date comparate privind angajații și salariile la stat și în sectorul privat.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns