taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
gherla ninsoare autogara

A căzut prima ninsoare, cum va fi vremea până la mijlocul lui decembrie

Luni după amiază a început să ningă pe Valea Someşului Mic, iar până seara s-a depus un strat serios de zăpădă.

În cursul serii au intrat în funcțiune utilajele de curățare ale ADP Gherla,  care au împrăștiat ninisp cu sare. ADP dispune de cinci mașini și utilaje de deszăpezire, dintre care trei dotate cu lamă, potrivit managerului Genel Mureșan. Unitatea are deja depozitate peste 100 tone material antiderapant (sare cu nisip) şi 50 tone clorură de calciu.

La ieşirile din oraş spre Cluj-Napoca, Dej, Mintiu Gherlii şi Fizeşu Gherlii au acţionat maşinile de la Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA , cu materiale antiderapante asigurate de la Şantierul societăţii de pe strada Liviu Rebreanu.

Pe raza orașului, în cele mai importante intersecţii, cum este cea de la liceul „Petru Maior” şi la Spitalul Municipal sunt în curs de amenajare mai multe containere cu sare şi nisip.

gherla parc zapada iarna

Vremea în continuare

Meteorologii de la ANM spun că vremea va fi rece în zilele următoare, mai ales în cursul zilei de miercuri, 4 decembrie.

Prognoza valabilă pânp îe 15 decembrie arată că intervalul va debuta cu o vreme rece, în special dimineața și noaptea, când temperaturile din timpul nopții vor fi negative în toată Transilvania și se vor situa între -8…-3 grade. În cursul zilei vor fi în general de 0-4 grade.

Spre sfârșitul săptămânii vremea se va încălzi și vor fi medii de 4-8 grade ziua și -2…1 grade noaptea.

Până la sfârșitul săptămânii viitoare, estimările arată că pe timpul zilei s-ar putea înregistra temeperaturi peste normalul perioadei.

Șansele de apariție a precipitațiilor vor crește în săptămâna 9-15 decembrie.

sus(4)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?